Filed in 2018 Gotham Január mooviefanatics sorozat

Márciusban visszatér a Gotham!!!!

OLVASÁSI IDŐ: KB. 1 perc

Mielőtt még beköltöznék a TV elé, hogy megnézzem az X-Akták új részét, gondoltam beszámolok nektek egy remek hírről! A Gotham hivatalos közösségi oldalán bukkantam rá, hogy március 1-jén újra képernyőre kerül a sorozat!

A Gotham középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan „Batman-eredettörténet”-nek. Gotham városát nagy csapás éri, mikor a milliárdos Thomas és Martha Wayne rablógyilkosság áldozata lesz egy sikátorban. A gyilkos csak fiuk, Bruce életét kíméli meg. Az ügyet az újonc nyomozó, James Gordon kapja meg, aki megígéri Bruce-nak, hogy megtalálja szülei gyilkosát. A sorozatban feltűnik Joker, Méregcsók, Rébusz, Madárijesztő, Hugo Strange és Kétarc is.

A sorozatnak jelenleg a 4. évada fut a FOX csatornán (Magyarországon a Prime-on!) . 2017 szeptemberében indult az évad és ahogy azt már megszokhattuk, az őszi zárás után szünetre ment. Március 1-jén a 12. epizódtól fog folytatódni. Kíváncsian várom a folytatást, mivel az utolsó részben szinte csak nem várt fordulatok voltak, furcsa helyzetekkel. Remélem színvonalas és tartalmas résszel fog visszatérni a sorozat és azt is, hogy nem ez a maradék 11 rész fogja lezárni a sorozatot. Mindenre fény derül márciustól!

 

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ