GY.I.K

Regisztráció:

Regisztrálni az alábbi linken lehet!

Nem kaptam meg a regisztrációs E-mail-t:

Ennek 2 oka lehet: nem jó e-mail címet adtál/adott meg, vagy a regisztrációs e-mail a spam mappába került! Kérdés esetén írj/írjon a kapcsolat.rsblog@gmail.com-ra vagy a kapcsolat@rsblog.hu-ra! (A kapcsolat.rsblog@gmail.com -os e-mail címet gyakrabban olvasom!!)

Bejelentkezés:

Link a bejelentkezéshez

Cikk beküldése:

Cikk beküldésére lehetőség van! Az üzenet átnézése után publikálom a cikket  az oldalra, a szerző nevével feltüntetve! Amennyiben mégis szeretnéd, hogy a cikked megjelenjen a blogon, úgy ne habozz, eddig még minden e-mail-re válaszoltam.

Fórum:

Az oldalon jelenleg még nem üzemel a fórum, de a regisztrált felhasználók automatikus hozzászólási jogot kapnak a fórumhoz, illetve az oldalon lévő bejegyzésekhez!

Hozzászólás:

Hozzászólás írására a blogon nincs lehetőség! Adatvédelmi okokból le lett tiltva ez a funkció. Azonban minden egyes cikk megtalálható az oldal facebook illetve twitter profilján. Ezeken a felületeken szabadon kommentálhatóak a bejegyzések!

!!Adatvédelmi irányelvek!!

Ha további kérdésed/kérdése van írj/írjon a kapcsolat.rsblog@gmail.com-ra és mielőbb válaszolok leveledre/levelére, illetve az oldal megtalálható a Facebook-on!További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: M. Dávid az oldal szerkesztője

Share