Filed in #afellegekben 2022 AMC Április előzetes Fear The Walking Dead FearTWD mooviefanatics Read&Speak ReadandSpeak ReadnSpeak Rsblog sorozat

Április 18-án folytatódik a Fear The Walking Dead

OLVASÁSI IDŐ: KB. 2 perc

Sziasztok! Pontosan 1 hét múlva vadonatúj epizódokkal folytatódik a Fear The Walking Dead 7. évada. Április 18-án érdemes lesz 22:00-kor az AMC-re kapcsolni.

Egy ideje már rendszeresen olvashattok FearTWD-s cikkeket a blogon, hiszen az utóbbi időben az egyik nagy kedvenc sorozatom lett és konkrétan végig kíséri az egyetemi tanulmányaim. Eddig minden őszi félév elején elkezdődött egy új évad, majd a tavaszi félév felénél folytatódott. Nincs ez másképp a 7. évad esetében sem és ennek őszintén örülök.  Az évad első feléről nem írtam külön összegzést, bár teljesen odavoltam érte, viszont úgy döntöttem, hogy most egyben, az utolsó rész után fogok egy teljes évados véleményt publikálni. Nem tudom, hogy emlékeztek-e a 6. évados véleményemre, amelyet ezen sorokkal zártam:

Bízom benne, hogy a csapat egyszer újra egyesül és abban is, hogy Alycia-t nem fogják kiírni a sorozatból. Egyetlen nagy bánatom maradt. Annyira, de annyira reméltem, hogy Madison visszatér és volt egy olyan rész, aminek a címéből nagyon sokan erre következtettünk. Jó, persze túlságosan egyértelmű lett volna. Mindezek ellenére én továbbra is bízom benne, hogy még egyszer újra feltűnik a sorozatban.

Nos, hát úgy néz ki, hogy ezen kívánságok, félelmek mind valóra fognak válni. Alycia kapcsán nagyon szomorú vagyok, viszont Madison-nak leírhatatlanul örülök. Konkrétan ott tartok, hogy ha állandó szereplője lesz a sorozatnak és Alycia-t végül ki is írják, akkor sem hagyom abba a sorozatot. (Egy korábbi fogadalmat megszegve ezáltal.) Jó lenne minél több mindent megtudni róla, kíváncsi lennék arra, hogy vajon mi történhetett vele az elmúlt évadok során, merre járt, ameddig nem hallottunk felőle. Remélem a készítők is így gondolják és sok mindenre fény fog derülni Madison kapcsán, valamint abban is bízom, hogy előbb-utóbb bejelentik a 8. évadot és még nem kaszálják el a sorozatot.

Előzetes:

Kiemelt kép: AMC-facebook

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ