Filed in #Könyvmolypéntek 2017 Bessenyei Gábor Hírek Legendary Legendary-lázadás Leiner Laura Nicole Legian Rácz-Stefán Tibor Rsblog sorozat szeptember tervek Túl szép

Könyvmolypéntek 4.- Olvasási válság

OLVASÁSI IDŐ: KB. 2 perc

A mai részben egy olyan dologról fogok írni, amiben én magam is benne vagyok. Ez a cikk valójában önmagam számára lesz egy kis segítség. 

Elmondhatom magamról, hogy a mai olvasási szokásokhoz képest, én még sok könyvet is olvasok, azonban nálam is eljön az  a pont, amikor a könyvekre gondolni sem tudok. Ezen szerintem majdnem minden olvasni szerető ember átesik, hisz hemzseg az ilyen cikkektől az internet. A kiváltó ok nem mindig ismert. Lehet sorozatok miatt, könyvekre szánt keret miatt, iskola, zene, szerelem és bármi más.

Kezdjük is az elején. Visszanézvén a bejegyzéseim elmondhatom, hogy a 2017-es év elejét sikerült egészen jól megkezdenem. Talán amióta vezetem a blogot, az egyik legtermékenyebb időszakom volt és elmondhatom, hogy szégyenszemre több könyvet olvastam iskolaidőben, mint nyáron, pedig nyáron szerettem volna sok könyvet elolvasni. Minek köszönhető ez? Nem tudom. Ráadásul iskolaidőben csak szombatonként olvasok. A bejegyzéseket nézve azt kell észrevenni, hogy nagyon jó könyvek kerültek a kezembe. Leiner Laura Bábelja , Rácz-Stefán Tibor Túl szépje vagy Bessenyei Gábor A feledés folyója, mind a három könyvet nagyon szerettem, és egymás után olvastam őket elég gyors tempóban. Nagyon szeretem a vicces és szórakoztató könyveket. Ezek mind azok voltak. A nyáron szintén sikerült két fantasztikus regényt elolvasnom Nicole Legian A tigris ökle és Hestia Potter Legendary-Lázadás című regényét.

Persze dolgozom azon, hogy kikerüljek a válságból és újra a sorok közé vessem magam, de most megvallom őszintén rengeteg sorozatot nézek és nagy részük szeptembertől jön vissza, valamint a péntekenként megjelenő Könyvmolypéntek is ad egy biztonságérzetet, hogy cikk van, így lazíthatok egy kicsit. Megpróbálom majd a tanulás mellett fennmaradt időmet könyvolvasásra és sorozatnézésre egyaránt fordítani, már ki is néztem magamnak egy könyvet amit olvasni fogok, viszont könyvről cikket leghamarabb októberre várjatok.

Remélem sikerül majd a tervem megvalósítani Szeptembertől változik a felállás, ugyanis a Könyvmolypéntek már 2 hetente fog érkezni,ha majd szünetre megy is foglak benneteket tájékoztatni.

Kíváncsian várom a véleményetek, hogy Ti hogyan jutottatok túl az olvasási válságon!

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ