Filed in #Könyvmolypéntek 12.rész 2018 Egyéb kategória Február Read&Speak sorozat utolsó viszlát

Viszlát: Könyvmolypéntek – 12.-utolsó rész!

OLVASÁSI IDŐ: KB. 2 perc

Sziasztok! Későbbre terveztem, de előrébb hoztam a mai bejegyzést! Ez az utolsó Könyvmolypéntek rész a Read&Speak Blogon! Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy ez lesz a legjobb döntés!

Legfőbb indokként az időhiányt tudom felhozni. Sajnos a pénteki napok elég fárasztóak számomra, így a sorozatra nem marad időm. (Egyszer már volt ezen ok miatt szünet, de az csak” 2 hónapig tartott!) Próbáltam folyamatosan írni a cikkeket, tartva a pénteki időpontot, azonban az utóbbi időben, a sok tanulás miatt nagyon nehéz.

Még 2-3 témát szerettem volna feldolgozni és lehet fel is fogom, önálló bejegyzések formájában. Természetesen hiányozni fog a sorozat, már megszoktam, hogy péntekenként pötyögök, és furcsa is lesz, hogy ezentúl nem fogok, de megpróbálok több hangsúlyt fektetni a könyvekre és a filmekre. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki időt szánt rá és elolvasta a cikkeket, valamint azoknak is, akik közreműködtek, hiszen Nicole Legian és Hestia Potter nélkül nem készültek volna EXTRA részek. Folyamatosan gondolkodom új ötleteken, azonban hosszabb ideig tartó cikksorozat egy darabig nem lesz. 

A Könyvmolypéntekről:

2017 augusztusában indult és heti rendszerességgel jelentek meg új részei. Mindig könyvekkel kapcsolatos témákról volt szó. (Kötelező olvasmányok, összehasonlítások, interjúk, magánkiadás.) Szeptember végén szünetre ment, majd december 1-jén egy interjúval nyitott. Az új időpont 20:00 óra lett. 2018.02.09-én véget ért.  

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ