Filed in #afellegekben 2017 Augusztus Egyéb kategória Hestia Potter Könyvvélemény Legendary Legendary-lázadás

Hestia Potter: Legendary-Lázadás

OLVASÁSI IDŐ: KB. 3 perc

A mai nap Hestia Potter írónőnek köszönhetően a könyvéről írhatok nektek véleményt. A könyvet ti is megrendelhetitek az írónő weboldaláról.

Amikor már azt hiszed, hogy tudod, hogyan fog végződni a történet. Amikor már biztos vagy benne, hogy az utolsó oldalakról csöpögni fog a nyál a tökéletes szerelemtől, akkor fog a feje tetejére állni minden. Amely egy varázslatos világban játszódik, ahol a tündérek nem feltétlenül kedvesek, a vérfarkasok nem feltétlenül vérszomjasak, és ahol az „emberek” nem egy menü az étlapon.

Véleményem:

Mindig örömmel mondok igent kihagyhatatlan ajánlatokra, nagyon szívesen fogadok megkereséseket főleg, ha fantasy könyvekről van szó. Általában minden embernek van valamilyen elvárása a fantasy könyvekkel kapcsolatban, nos,ez a könyv minden elvárásomat felülmúlta. Nagyon sajnálom, hogy csak 202 oldal, szívesen olvastam volna még 200 oldalon keresztül a főhősök kalandjait. Nagyon tetszett az írónő által elképzelt fantázia világ, a perem, az átjárók, a világok belseje. Hihetetlenül jó volt. Nagyon jó volt, hogy minden főszereplőt valamilyen titok övezett, volt valamilyen furcsa szokása, álom, hold utáni rajongás stb.., a rejtélyes megtalálásuk módja, és ahogyan egymásra találtak.

A kedvenc részeim a Wolfereknél és a Tündéreknél játszódtak, nagyon szeretem mind a kettőjüket (meg még a vámpírokat is szeretem, de itt ők nem voltak). A történetet nagyon megszerettem a szereplőivel együtt, és nagyon találóak voltak a fejezetcímek is, teljesen ráillettek a fejezetre, és az utolsó egy nagyon, de tényleg nagyon nem várt fordulatot tartalmazott mindannyiunk számára. Érdekes, izgalmas, kerek kis fantasy a könyv. Nagyon szívesen „éltem” benne, ezt azokra a könyvekre szoktam írni, amikor szinte a szemem előtt játszódik az egész történet, itt is így volt.

Végezetül még szeretném talán a leglényegesebb részét megemlíteni a könyvnek az önmegvalósítást, és a másság elfogadását minden értelemben. Ez többször is ki volt hangsúlyozva a könyvben és az írónőnek nagyon is igaza van, még az álarc tekintetben is, sajnos ez is a valóság része. Nagyon remélem, hogy a könyvnek lesz folytatása, biztos vagyok benne, hogy azt is nagyon élvezném. Összességében csak ajánlani tudom, gyerekeknek, felnőtteknek, kalandra vágyóknak, vagy annak aki csak szeretne egy szívből írt történetet olvasni.

Köszönöm az olvasás lehetőségét. Minden jót kívánok neked Hestia Potter, csak így tovább, még remélem hallok rólad is a jövőben. 🙂

Megrendelés

Hestia Potter a facebookon

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ