Filed in 2017 Beszélj hozzám December dedikálás Hírek Maradj velem Maxim Kiadó Szaszkó Gabriella

Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám – könyvbemutató és dedikálás

OLVASÁSI IDŐ: KB. 2 perc

Kedves Olvasók! A Maxim Kiadó gondozásában december 7-én érkezik Szaszkó Gabriella második regénye Beszélj hozzám címmel! A könyv megjelenése alkalmából december 8-án pénteken személyesen is találkozhattok Szaszkó Gabival, a könyv írónőjével, aki a kiadó szerkesztőjével beszélget a regények születéséről, mesél az írásról, majd Ti is feltehetitek neki a kérdéseiteket, amelyek felmerültek bennetek a Maradj velem elolvasása közben és után.

Ráadásként az elsők között lehet a tiétek a sorozat második része, a Beszélj hozzám, a találkozó végén pedig dedikáltathatjátok is a könyveket!

Az eseménynek a Fókusz Könyváruház Budapest ad otthont tehát 2017. december 8-án, pénteken 17:30-tól (cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 14.).

Aki visszaigazolja a találkozó eseményét, részt vesz nyereményjátékunkban is, melyen egy óriáskerekezést nyerhettek Gabival a bemutató után az Erzsébet téri Óriáskeréken! A sorsolás a könyvbemutató alatt történik, így ha nem akarsz lemaradni a páratlan lehetőségről, hogy a magasból csodálhasd meg Budapestet, és közben még Gabival is beszélgethess az írásról, a sorozatról vagy bármiről, amiről szeretnél, mindenképp gyere el a dedikálásra! Amennyiben olyasvalaki nevét húzzuk ki, aki nincs jelen a bemutatón, addig sorsolunk, amíg nyertest nem tudunk hirdetni a jelenlévők között.

Az esemény Facebook-linkje:

https://www.facebook.com/events/169443243649395/

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ