Filed in #Könyvmolypéntek 2017 A tigris ökle Bessenyei Gábor Beszélj hozzám December Ég veled Egyéb kategória galéria Hestia Potter Keri Smith Könyv Legendary Legendary-lázadás Libri Maxim Kiadó Nicole Legian Read&Speak Rsblog sorozat tervek Több mint egy könyv

Könyvmolypéntek 9.- 2017- merengő

OLVASÁSI IDŐ: KB. 3 perc

Kedves Olvasóim! Szeretném megköszönni mindnyájatoknak, hogy követitek a blogom és azt is, hogy még idén átléptük a 10000 megtekintést! Az év utolsó Könyvmolypéntek részéhez értünk, ami egyben az év utolsó bejegyzése is.

A mai részben visszatekintek a 2017-es évre a blogon. Januárban készült egy hasonló bejegyzés, akkor 2016-ra tekintettem vissza, illetve újévi fogadalmakat is megfogalmaztam, amelyeket részben sikerült is betartani, meg nem is. Egy dolgot előre garantálhatok, idén semmit sem fogadok meg! Lesz, ami lesz 2018-ban.

2017 a könyvek, idézetek, az interjúk és a Könyvmolypéntek éve/(volt).

Februárban a Libri Kiadó 2 hetes könyvkihívásában vehettem részt, mivel azon szerencsések között voltam, akiket kisorsoltak.

Áprilisban kísérleteztem és csináltam egy kis megemlékezést a Költészet napja alkalmából. Nem mondom, hogy  a legjobb lett, de elég sokan megnéztétek, így 2018-ban biztosan lesz ilyen. Jövőre sokkal több híres költőt fogok kiválogatni, kortársakat egyaránt.

Május számomra tartogatott egy váratlan meglepetést. Megkerestek a Maxim Kiadótól és elküldték nekem Keri Smith új könyvét, aminek nagyon örültem és bejegyzést is olvashattatok róla.

Júliusban Nicole Legian A tigris ökle című regénye utazott hozzám. (moly.hu-utazó könyvek) Az írónő személyében egy nagyon kedves embert, barátot ismertem meg. Azóta is nagyon jóban vagyunk, és bármiről el tudunk beszélgetni. Szintén ebben a hónapban készítettem Nicole Legian-nal egy interjút is, amelyben róla és a könyve keletkezésének hátteréről beszélgettünk.

Augusztusban Nicole Legian ösztönzésére elindítottam a Könyvmolypéntek nevezetű cikksorozatom, amely hetente jelent meg és valamilyen könyves témához kapcsolódott.  Ebben a hónapban ismerkedtem Hestia Potter írónővel, akinek a könyvéről írtam, majd később interjút is készítettünk. Az ő személyében is egy nagyon kedves embert ismertem meg és azóta is követem munkásságát, sőt a csoportjában is benne vagyok, amelyhez a facebook-on ti is csatlakozhattok. Elkészítettem az első off bejegyzésem, amely az iskolába való visszatéréshez kapcsolódott.

Szeptemberben a sorozatom szünetre ment.

Októberben az oldal megkapta az új nevét, amely Read&Speak Blog -ra keresztelte át. Ezt a döntésem egy külön bejegyzésben részleteztem.

Szeptember-November nem volt a legtermékenyebb korszak a blogon, ami a könyveket illeti, de idézetes, képes bejegyzések azért érkeztek.

Decembertől újra beindult az élet és a pezsgés. Visszatért a Könyvmolypéntek, méghozzá egy interjúval a magánkiadásról és még ráadásul sikeresen is. Megvallom nem gondoltam, hogy a szünet után minden olyan lesz, mint régen, de azt kell mondanom, hogy sokkal jobb lett. A sorozat még népszerűbb lett, ezt bizonyítja az is, hogy decemberben léptük át a 10000 megtekintést, amit nagyon szépen köszönök. Esetleg a sok twitteres követőmnek feltűnhetett, hogy újra a kezembe vettem  a profilom és aktivizáltam magam ott is. Mostantól ott is bármikor elérhettek.

A közösségi profiloknál a instagram oldalam fejlődött a legtöbbet.

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek.

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ