Filed in #Könyvmolypéntek 2017 Hangolódás November Read&Speak Rsblog sorozat Várakozás

10 nap múlva újra Könyvmolypéntek!

OLVASÁSI IDŐ: KB. 2 perc

Csak emlékeztetni szeretnélek benneteket arra, hogy 10 nap múlva újabb részekkel jelenik meg, még a DaveTheReader’s Blog név alatt megkezdett és sikereket elérő Könyvmolypéntek nevezetű cikksorozatom. Az alábbi bejegyzésben hangolódjunk rá egy kicsit! Újra heti rendszerességgel fog megjelenni.

Elsősorban a sorozatot időhiány miatt küldtem szünetre. Igaz, hogy sikereket ért el, hiszen a leglátogatottabb bejegyzéseket tudhatja magáénak a blogon, azonban amikor egy embernek nincs ideje valamire, abból semmi jó nem sülhet ki. A sorozat szeptember végén szünetre ment, pont akkor voltam a legelfoglaltabb.  Ez az időszak eléggé nehéz volt számomra. 11. osztályba léptem és meg kell, hogy valljam egyre több a követelmény a suliban, szinte semmi másra nem maradt időm.

A helyzet változatlan, de a szünetnek köszönhetően sikerült egy kis időt nyernem, amely elegendő ahhoz, hogy a bejegyzéseket , már az általatok megszokott módon elkészíthessem és közzétehessem. 10 nap múlva december 1-jén este 8 órakor élesítve lesz a Könyvmolypéntek 6. része. Nem akarom elspoilerezni, ezért részleteket nem árulok el, talán annyit, hogy nem szokványos rész lesz. Remélem tetszik majd nektek és hasznos is lesz számotokra. Úgy gondolom, hogy sok azon a pályán gondolkodó embernek, mint ami a cikkben is lesz, egy kiindulópont lehet.

Köszönöm, hogy elolvastad, remélem máskor is benézel! További szép estét és jó várakozást kívánok!

 

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ