Filed in 2018 Athenaeum Athenaeum Kiadó Borító Cecelia Ahern Könyv Könyvek Lantmadár Március megjelenés Várakozás

Június elsején jelenik meg Cecelia Ahern újabb könyve Magyarországon

OLVASÁSI IDŐ: KB. 2 perc

2018. június 1-jén jelenik meg Cecelia Ahern Lantmadár című regénye az Athenaeum Kiadó gondozásában. Tekintsétek meg a borítóját és leírását!

Cecelia Ahern (Dublin, Írország 1981. szeptember 30.) az egyik legnépszerűbb kortárs ír regényíró. 2004-ben, alig huszonhárom éves korában jelent meg első regénye, a P.S. I love you, amely nyomban világsiker lett, több mint negyven országban adták ki, és a könyv alapján készült film is nézők millióit vonzotta a mozikba.  Producere volt a Nem ér a nevem című tévésorozatnak Christina Applegate főszereplésével.

A tartalomból:

Laura a nagyvilágtól elzárva él Írország délnyugati részén, a hegyek közt, harmóniában a természettel. Egy nyári napon azonban összetalálkozik az erdőben Solomonnal, és élete egy csapásra megváltozik. A sármos férfi egy dokumentumfilmes forgatócsoport tagja. A háromfős kis csapat éppen következő filmjéhez keres témát, Laura pedig egyből felkelti az érdeklődésüket. A lány ugyanis lenyűgöző képességgel rendelkezik: úgy tudja utánozni a hangokat, mint senki más – senki, csak az ausztrál lantmadár.
Laura egy új élet reményében a stábbal tart Dublinba, ahol nem csupán a nagyváros zajos nyüzsgése robban be a mindennapjaiba egyik pillanatról a másikra, de a 21. század is, a közösségi média, a tévé és a tehetségkutató műsorok pozitívumaival és árnyoldalaival egyaránt.

Cecelia Ahern legújabb regénye elgondolkodtató, szívmelengető szerelmi történet a mindenkiben ott lakozó szabadságvágyról és a világ zaja mögött megbúvó a csendről.

Az Athenaeum Kiadónál megjelent művei:

Bárcsak láthatnál http://bit.ly/2oZqG6n
Ahol a szivárvány véget ér http://bit.ly/2ttHFU4
Bennem élsz http://bit.ly/2Hi2yDQ
Talált tárgyak országa http://bit.ly/2oUkAVT
Ajándék http://bit.ly/2oTG8SD
A holnap titkai http://bit.ly/2HhOAlr
Lány a tükörben http://bit.ly/2FnP5xB
Nyomomban az Életem http://bit.ly/2FrBu4e
Életed regénye http://bit.ly/2FCQZtG
Utóirat: Szeretlek! http://bit.ly/2IahaGq
A szerelem kézikönyve http://bit.ly/2FAyLcd
Amikor megismertelek http://bit.ly/2Fq74iU
Az üveggolyók titka http://bit.ly/2D85Kzb
A Vétkes http://bit.ly/2Dc5zTt
A Tökéletes http://bit.ly/2Bjn1oM

Források:

Cecelia Ahern Hungary facebook csoport

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ