Filed in #afellegekben Augusztus Egyéb kategória Fixed Könyv Könyvvélemény Libri Megtalállak még

#HELLOAUGUST: Laurelin Paige Fixed on you – Megtalállak még (Fixed 1.)

OLVASÁSI IDŐ: KB. 2 perc

Kedves Olvasók! Új hónap új könyvek! 🙂 Igazából ezt a cikket tegnap akartam megírni, hónap búcsúztatónak, de inkább köszöntsük vele augusztust! A mai napra Laurelin Paige- Megtalállak még című könyvét hoztam!

covers_354469New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik. A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban. A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba. A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki. A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna. A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog. És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik.

Hosszú idő, most először olvastam újra e-bookot, de megszerettem és köszönöm a lehetőséget. Mind a három részét megkaptam a könyvnek, tehát nemsokára érkezik a folytatás. A könyvről sok jót olvastam, hallottam, volt, ami tetszett benne és volt olyan is, ami nem. Nagyon gyorsan haladtam vele, a cselekménye, története nagyon jó, jól van felépítve és végigvezetve. A könyv minimum 18+-as kategória. Nagyon sok „akciót” tartalmazott, néha már túl sokat is. Alayna és Hudson története valóban nem hétköznapi és talán ezért is olyan izgalmas. Nagyon tetszett a bár, az éjszakai műszak, meg úgy minden. Összességében nem volt rossz. Várom a folytatást, kíváncsi leszek, hogy fog folyatódni.

Értékelés:

  • Borító: Nem árul el sok mindent, de nem is mondanám rossznak. 5/4
  • Fülszöveg: Lényegre törő és igazán jó ízelítőt ad a könyvből. 5/5
  • Tartalom: Jó volt, túl sok erotikával. 5/4
  • Főszereplő(k): Nagyon jól el lehetett őket képzelni, és semmi bajom nem volt velük. 5/5
  • Mellékszereplő(k): Voltak jók, voltak rosszak. 5/3
  • Helyszínek: 5/5

Összesen: 30/26=86% – Szerintem tényleg jó volt, de most nem tudtam mindenre max pontot adni. Aki szeretne egy izgalmas, erotikus könyvet olvasni, annak csak ajánlani tudom.

Nyugodtan leírhatod a véleményedet hozzászólásban, vagy a Facebookon!

 

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ