Filed in 2018 7 film A hangya és a darázs A hihetetlen család 2 előzetes film filmek HOTEL TRANSYLVANIA 3. május Mamma Mia! Sose hagyjuk abba mooviefanatics OCEAN'S 8 - AZ ÉVSZÁZAD ÁTVERÉSE Rsblog Sodródás Solo Solo: Egy Star Wars-történet Star Wars

7 jó film, melyet feltétlen látnod kell a nyár folyamán

OLVASÁSI IDŐ: KB. 4 perc

Rengeteg módja van, hogy különféle drága utak nélkül is jót szórakozzunk nyáron. Az egyik ilyen módja, hogy megnézed az új mozifilmeket. A mai napra egy filmes bejegyzéssel készültem. Az előzetesek alatt a leírás egy része saját fordítás. Jó szórakozást!

1.

Solo: Egy Star Wars-történet

(Bemutató: 2018. május 24.)

A Star Wars rajongók idén is izgulhatnak. A Solo: Egy Star Wars-történet, 2018. május 24.-én kerül bemutatásra a magyar mozikban. A film az eredeti trilógia előzménye, amely azt jelenti, hogy a rajongók még több mindent fognak megtudni Han életéről, még a forradalom előtti időszakból. A fiatal Han Solo szerepében Alden Ehrenreich látható. Ráadásként látható lesz a Trónok Harca Sárkányok Anyja-ként jól ismert Emilia Clarke Qi’Ra (Kira) szerepében, mint Han gyermekkori barátja és bajtársa. Természetesen a kalandjai során találkozni fog Chewbaccaval és Lando Calrissiannel.

2.

Sodródás

(Bemutató: 2018. július 5.)

A film egy pár igaz történetén alapszik, akik keresztül vitorláztak az 5-ös kategóriájú Raymond hurrikánon. A főszerepben Shailene Diann Woodley látható, aki ismerős lehet A beavatott trilógiából, illetve a Csillagainkban a hiba című filmből.

3.

OCEAN’S 8 – AZ ÉVSZÁZAD ÁTVERÉSE

(Bemutató: 2018. június 7.)

Ha nem ismered a szériát engedd meg, hogy segítsek. Az OCEAN’S 8 egy bajkeverő banda, akik egy 100.000.000$-os ékszert szeretnének ellopni. Mikor? A New York-i Met Gála ideje alatt. A filmben olyan híres nők játsszák a főszerepet, mint Sandra Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling és Rihanna.

4.

A hihetetlen család 2

(Bemutató: 2018. július 19.)

A szuperhősök ideje még nem járt le! A Parr család július 19-én visszatér a mozikba. Ebben a részben a főszerep Nyúlánykának jutott, akit visszavár a „szakma”, amíg Bob a gyerekekkel megpróbál „normális” életet élni. A látottak alapján ehhez segítségre lesz szüksége.

5.

A hangya és a darázs

(Bemutató: 2018. július 26.)

A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és  Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.

6.

HOTEL TRANSYLVANIA 3.

(Bemutató:  Július 13-án fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai bemutató még nem ismert.)

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről.

7.

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

(Bemutató: 2018. július 19.)

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik.

Köszönöm, hogy elolvastad! Amennyiben ajánlanál egy filmet, nyugodtan megteheted hozzászólás formájában!

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ