Filed in #afellegekben 2021 A szolgálólány meséje ajánló AMC Április előzetes Fear The Walking Dead FearTWD mooviefanatics Read&Speak ReadandSpeak ReadnSpeak Rsblog sorozat

Sorozatok Áprilisban

OLVASÁSI IDŐ: KB. 2 perc

Sziasztok! A mai bejegyzésben két olyan sorozatot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amelyekről korábban már valamilyen formában írtam itt a blogon és hatalmas kedvenceim. A legjobb hír, hogy áprilisban visszatérnek, így egy igazán izgalmas hónap elé nézünk, már ami a sorozatokat illeti.

Fear The Walking Dead

A Fear The Walking Dead 6. évada október 12-én startolt az AMC-n, amelynek 7 részét láthattuk ezidáig. Az évad első három részéről készült rövid leírásom itt olvashatjátok.

Őszinte leszek, nekem még soha nem voltak ekkora elvárásaim a sorozattal szemben. Úgy gondolom, hogy a 6. évad igazán magasra tette a mércét és az első 7 része izgalmas, eseménydús volt. Az előzetest látva bőven számíthatunk még meglepetésekre.

A magyar bemutató egy nappal követi az amerikai premiert, így nálunk április 12-én este 10 órakor debütál az AMC műsorán. Egy biztos, nekem erre a napra már megvan az esti programom.

U.I.: Az évad második feléről is várható a véleményem itt a Read&Speak Blogon.

A szolgálólány meséje

A második sorozat, amelynek folytatására már szintén régóta várok nem más, mint A szolgálólány meséje.

A 2. évad után komolyan elgondolkoztam azon, hogy a 3. évadot már meg sem nézem. Milyen jól döntöttem, hogy mégis megnéztem. Szerintem a sorozat visszatalált önmagához és elképesztően izgalmasra sikerült. Az évad végére nagyon felpörögtek az események és hihetetlenül kíváncsi vagyok arra, hogy a készítők milyen irányba haladnak tovább a negyedik évadban.

Az előzetes alapján úgy gondolom, hogy izgalmakban és eseményekben most sem lesz hiány.

Az amerikai premierre április 28-án kerül sor, míg Magyarországon az HBO GO kínálatában magyar felirattal már április 29-én megtekinthető lesz a sorozat.

P.S. Blessed be the squad!

ELŐZETES

Köszönöm, hogy elolvastad!

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ