Filed in 2017 Egyéb kategória június Keri Smith Könyv Könyvvélemény Maxim Kiadó Több mint egy könyv

Keri Smith: Több mint egy könyv

OLVASÁSI IDŐ: KB. 3 perc

Kedves Olvasóim! Lassacskán már egy éve, hogy először írtam nektek Keri Smith Nyírd ki ezt a naplót című könyvéről.  Akkoriban nagyon oda voltam érte, azóta is csinálom nagy lelkesedéssel, viszont most Keri Smith új kötetéről szeretnék írni nektek, amely az áprilisi Könyvfesztiválon debütált a Maxim Kiadó jóvoltából.

Ez a pár oldal nélküled nem létezik. Általad lesz teljes ez a könyv. Légy bátor, használd a képzeleted, és engedd szabadjára a fantáziád! A feladatok mellett vicces és kreatív képek is inspirálnak. Lépj ki a hétköznapok megszokott világából, és fedezd fel magadnak ezt a páratlan lehetőséget! Olvasd el az utasításokat, és tedd, amit éppen érzel! A végeredmény csak rajtad múlik. VIGYÁZAT! Csak gyakorlott Nyírd ki ezt a naplót! felhasználóknak.

Májusban kaptam egy lehetőséget a Maxim Kiadótól, hogy elszórakozzak egy kicsit a könyvvel és bemutassam nektek,  most pontosan ez fog következni. Több cikken keresztül fogom bemutatni, 3-4 feladatonként.(Folyamatosan készítem a feladatokat.) Pont az informatika érettségim előtt érkezett egy nappal, így tüzetesebben csak utána tudtam átnézni, hogy milyen is ez a könyv.(A múlt héten letudtam a szóbelit is.) Meg kell, valljam azért elég sok mindenben különbözik az elődjétől, szerintem ebben a kötetben Keri Smith nagyobb hangsúlyt fektetett a kreativitásra. Kezdetben megijedtem, hogy mihez fogok kezdeni, de mostanra már egész jól belejöttem és folyamatosan azon agyalok, hogy a többi feladatot hogyan oldjam meg. Nem is untatok tovább senkit, érkezzenek a képek a könyvről.

Az egyik nagy kedvencem a természet szimulátoros feladat. Egy kis tengeri világot képzeltem el és valósítottam meg. Egy papírzacskóról vagdostam ki a formákat, legalább egy órát ráfordítottam, de szerintem megérte.

Ebben a feladatban titkos ügynökké váltam és az ügy megoldásához Geronimo Stilton barátomat hívtam segítségül. 🙂

Talán ez a feladat állt hozzám a legközelebb, hiszen az íróasztalom könyvgyárrá alakult át. Eredetileg a megadott négyzetekből kellett volna egy könyvet csinálni, de én megmértem őket és így gyártottam le a könyveim, és ragasztottam be őket.

Végezetül az  én könyvem a fellegekbe repült fel és itt hagyott magamra. 😀

Remélem elnyerte a könyv a tetszéseteket, hamarosan jönnek az újabb feladatok, meg persze érkeznek majd a további könyvvélemények is, olvasni továbbra is nagyon szeretek, bár ezzel a könyvvel ki lehet szakadni a könyvek és a hétköznapok soraiból és valami újat létrehozni, hiszen ez a pár oldal nélküled nem létezik. Kedvezményesen megrendelni a Maxim Kiadó webshopján keresztül tudjátok. További szép napot kívánok mindenkinek!

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ